Nedelja 19. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
12
Petak 06.06.2014.
23:29
mozzartsport.com A
Orlovi poraženi u Sao Paulu, ali su ostavili dobar utisak - 0:1, prenosi "Mocart sport".
Subota 07.06.2014.10:33
Ne, ni slucajno ne treba zadrzati Drulovica.. Da smo igrali sa prvom postavom, razbili bi Brazil.. Ovde se ljudi vrlo lako zadovolje, jer cim je nesto bolje i leprsavije od nase, jadne domace lige, to je odmah sjajno i odmah smo najbolji.. Ne mogu da razumem da smo igrali bez ijednog stopera, a ako smo na nekom mestu jaki, na stopeskim pozicijama smo jaki.. Vidic, Subotic, Nastasic, Bisevac, Pejcinovic, Spajic.. I igra D.Tosic?! Bane, jedan od najboljih desnih bekova na svetu igra stopera?! Da se razumemo, nije Bane kriv sto je onako reagovao, on nije stoper i nije mu "u krvi" da ide na loptu bez obrzira na sve, desni i levi bekovi tako ne igraju.. To su neke sitnice koje znace rezultat..
Subota 07.06.2014.10:37
Takodje, utakmicu smo poceli sa 3 zadnja vezna(Jojic igra na toj poziciji u Dortmundu i tu je sjajan, ali trenerski mag Drulovic(kao i onaj indijanac pre njega) je umislio da jedan Klop nema veze, pa je stavio sporog Jojica na krilo, Tadica sa onakvim centarsutem i tehnikom na ofanzivnog umesto na krilo? Jedno vreme smo igrali sa 4 zadnja vezna pri rezultatu 0-1?! Zasto Petrovic? Da mi je njegov menadzer, sa 100 kila bi bio u reprezentaciji.. Decko se ubi driblajuci, sva sreca pa su oni Brazilci fizicki inferiorni u odnosu na njega, inace bi prosli kao bosi po trnju.. Posao zadnjeg veznog nije da dribla, vec da oduzme loptu i sto pre je prosledi ka ofanzivnom veznom ili krilima.. Kao Matic..
Subota 07.06.2014.10:43
Cime je Bambi Tosic zasluzio poziv? Kad je on odigrao poslednju dobru utakmicu za reprezentaciju i da li je bolji od npr Darka Lazovica, Jankovica, Markovica ili Tadica? Gde je Djuricic? Kuzmanovic? Zasto ne brani Lukac, vec onaj indijanac? Pa zato sto je Mustafi istekao ugovor, niko ga nece, pa mu reprezentacija pomaze da napravi ugovor tako sto ga stavlja ispred Lukaca, Disljenkovica, Jorgacevica, Brkica itd koji su standardni u svojim klubovima.. E zato ne igramo SP, a nazalost po imenima dugo nismo imali jacu ekipu.. Kao sto ste videli Brazilci nisu nista posebno, a navodno su glavni favoriti.. Veliko hvala FSS-u i Mihajlovicu.. Da kod nas igraju najbolji igraci borili bi se za medalju..
Subota 07.06.2014.10:52
A to bi otprilike izgledalo ovako: Golmani-Lukac, Disljenkovic, Brkic Levi bekovi-Kolarov, Lomic Stoperi-Vidic, Nastasic, Subotic, Pejcinovic(Bisevac/Spajic) Desni bekovi-Ivanovic, Basta Zadnji vezni-Matic, Jojic, Kuzmanovic, Medojevic(Gudelj) Leva krila-Markovic, Jankovic Ofanzivni vezni-Djuricic, Radovic(Milos Ninkovic) Desna krila-Tadic, Lazovic(Zivkovic) Centarfori-Mitrovic, Djordjevic(Zigic) A mi imamo D.Tosica koji je navodno bolji od Lomica, pa Vulicevica?! Raca Petrovic pre zivih Kuzmanovica i Medojevica.. Nemamo ni jednoj ofanzivnog veznog na ovoj turneji.. Matorog Zigica samo treba pogoditi u glavu, a napokon imamo igraca koji to ume(Tadic), ali nema ko to da vidi.. Antica vratiti!
Subota 07.06.2014.22:46
Za Tosuca ti dajem zapravo,ali Vidic se oprostio od dresa Reprezentacije i tu je kraj price,Subotic pokidao ligamente povredjen,Nastasic takodje povredje,Danko Lazovic nece da igra to je javno izjavio,Ljajic takodje (navodno povredjen) Jankovic je dobar ali nepase sa svojim prepontentnim karakterom u ekipi,e to bi bilo to,ovo sto sada imamo to je to,bolje nemamo .....
Petak 06.06.2014.23:51
типично дебилни коментар - у фазону - јес' да смо примили 3 комада ал' што смо ми имали шансе ??? чувени "морални" победници....
Subota 07.06.2014.00:00
To Tanasko majstore.. ili ono u boksu, bio je bolji čitav meč i da ga protivnik nije nokautirao sigurno bi pobijedio.. Ali sa druge strane naši su stvarno igrali dobro.. a Brazilci slabo, u odnosu na igru kakvu očekujemo od Brazila ( pa i u odnosu na njihov meč sa Panamom ). Ovakvoj igri Brazila će se najviše obradovati kockasti koji neće biti inferiorni u prvom meču Mundijala.
Subota 07.06.2014.00:04
да л' стварно верујеш да су Бразилци играли онако како ће играти кад почне првенство ? Ма дај - ово је био мало тежи тренинг за њих....
Subota 07.06.2014.00:25
igrali su taman onoliko koliko im je bilo potrebno da pobijede... Naravno da mi je palo na pamet da je to varka upravo zbog Hrvatske... Vidjećemo za koji dan. Obrati pažnju na Italiju, ili hoće nekog da zavaraju ili ne da neće proći grupu nego neće imati ni jednu pobjedu..

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)